Кошик
739 відгуків
Бажаємо всім Здоров'я, Успіхів та МИРНОГО НЕБА
Магазин ВСЕ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я .Мінімальние ціни від виробників. Доставка по Україні
+380 (73) 061-83-43
+380 (68) 885-04-61
Кошик

Політика обробки персональних даних

                                             ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ  ДАНИХ

                                                         Загальні положення

1.1 Інтернет-магазин Zenetodessa.com.ua (далі — Оператор) 1.2 Політика Оператора щодо обробки персональних даних (далі — Політика) застосовується до всієї інформації, яку Оператор може отримати про відвідувачів веб-сайту https://zenetodessa.com.ua/. Персональні дані обробляються відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" №2297-VI від 01.06.2010 року.

                                         Основні поняття, що використовуються в Політиці:

2.1 Веб-сайт - сукупність графічних та інформаційних матеріалів, а також програм для ЕОМ і баз даних, які забезпечують їх доступність у мережі Інтернет за мережевою адресою https://zenetodessa.com.ua/.

2.2 Користувач — будь-який відвідувач веб-сайту https://zenetodessa.com.ua/.

2.3 Персональні дані — будь-яка інформація, що стосується Користувача веб-сайту https://zenetodessa.com.ua/.

                                        Оператор може обробляти наступні Персональні дані:

3.1 Адресу електронної пошти Користувача (за бажанням клієнта).

3.2 Номер телефону Користувача.

3.3 Прізвище, ім'я, по батькові Користува

3.4 Адресу доставки замовлення.

                                                 Мета обробки персональних  даних

4.1 Метою обробки адреси електронної пошти, номера телефону, прізвища, імені, по батькові та адреси доставки замовлення Користувача є уточнення деталей замовлення. Оператор також має право направляти Користувачу сповіщення про нові продукти та послуги, спеціальні пропозиції та різні події. Користувач завжди може відмовитися від отримання інформаційних повідомлень, направивши Оператору листа на адресу zenet.com.ua@gmail.com.

                                          Правові основи обробки персональних  даних

5.1 Оператор обробляє персональні дані Користувача лише у випадку їх надання Користувачем через форми, розташовані на сайті https://zenetodessa.com.ua/. Надсилаючи своперсональні  дані Оператору, Користувач виражає свою згоду з даною Політикою.

                                 Порядок збору, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних  даних

6.1 Оператор забезпечує збереження персональних  даних та приймає всі можливі заходи, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб.

6.2 Персональніі дані Користувача ніколи, в жодних обставинах, не будуть передані третім особам, за винятком випадків, пов'язаних з виконанням чинного законодавства.

6.3 В разі виявлення неточностей у персональних  даних, Користувач може актуалізувати їх, направивши Оператору повідомлення за допомогою електронної пошти на електронну адресу Оператора zenet.com.ua@gmail.com з позначкою «Актуалізація особистих даних».

6.4 Термін обробки персональних  даних є необмеженим.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner