2 275 ₴
Condition: New product
Діаметр 26-28 см
У вока дві головні особливості. По-перше, це конусоподібна форма та тонкі стінки: вок миттєво прогрівається, і продукт у ньому просмажуються блискавично.
Діаметр | 24 см |
26 см | |
28 см |
По-друге, вогонь — він має буквально облизувати стінки сковороди, а іншого разу і спалахувати столом — коли кухар спритно підкидає майбутнє блюдо вгору. Щоб усе приготувалася правильно, продукти для сковороди нарізають тонко та плоско.
Купуючи мідний посуд, необхідно пам'ятати про те, що такий посуд вимагає дбайливішого догляду, його необхідно правильно чистити та правильно зберігати:
Не рекомендується мити мідний посуд із використанням агресивних засобів;
Не рекомендується мити мідні вироби в посудомийній машині;
Такий посуд не терпить високої вологості;
У мідному посуді не можна зберігати приготовану їжу;
Під час зіткнення з кислими середовищами мідь окиснюється. Щоб запобігти окисленню — зсередини використовують покриття оловом;
Під час приготування їжі в мідному посуді рекомендуємо користуватися дерев'яними ложками;
Для збереження зовнішнього вигляду мідний посуд періодично полірують спеціальними очисними засобами або ж підручними засобами, як-от лимон, харчовий оцет;
Необхідно ретельно протирати мідний посуд м'якою тканиною після її чищення.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Антипригарне покриття | Немає |
Кришка | немає |
Стан | Новий |
Тип посуду | Сковорода Вок (Wok) |